Arakatu2018-07-04T19:07:09+00:00

QUÈ ÉS ARAKATU?

EL FRUIT D’UNA IL·LUSIÓ

El projecte d’Arakatu neix, entre vàries raons, per les ganes de treballar del què ens apassiona i en contacte amb la natura que és la nostra font d’inspiració.

Això, juntament amb les ganes de dinamitzar el turisme i aportar vida a la regió, ha fet possible que crear Arakatu, en un primer moment només un somni o il·lusió, es converteixi en tota una realitat.

El mot “arakatu” significa explorar.

En conseqüència, entenem explorar com descobrir.

UN LLOC FAMILIAR

A Arakatu volem que et sentis com a casa.

És per això que t’oferim un tracte totalment personalitzat.

Per tant, adaptem les nostres activitats a les teves necessitats i nivell perquè es realitzin amb total seguretat i et permetin gaudir del que realment importa,

GRAN IDENTITAT

SERVEI PERSONALITZAT

Si cap de les nostres activitats proposades t’encaixa, no dubtis en fer-nos saber el què estàs buscant i ens adaptem a tu.

NO MODIFIQUEM GRUPS

En primer lloc volem que pugueu gaudir de les nostres experiències amb qui vosaltres vulgueu, per tant, respectem els grups demandants de les nostres activitats i en cap cas els modifiquem!

REPORTATGE FOTOGRÀFIC

Totes les nostres activitats inclouen un video editat d’imatges de les sortides. Perquè sempre puguis tornar a gaudir del record!

CONEIXEMENT DEL TERRITORI

Els nostres guies coneixen el territori com el palmell de la seva mà. Els riscos que tota activitat d’aventura comporta, es minimitzen.

SERIOSITAT

La seriositat alhora de contractar l’activitat és un punt clau per als nostres clients. A més a més, un cop efectuada la reserva ningú s’ha de preocupar de res més.

PASSIÓ PER LA NOSTRA TERRA

Estimem la nostra terra i per aquest motiu la volem donar a conèixer al món. Ens apassiona la nostra feina i ho transmetem en les nostres activitats!

GUIES TITULATS

Com a punt rellevant, destacar que els nostres guies disposen de la titulació oficial per exercir la seva professió segons la regulació expressada a la llei 3/2008 de 23 d’Abril de l’exercici de les professions de l’esport.

ACTIVITATS AL MÓN

La nostra oferta d’activitats s’estén a tot el territori Català i Pirineu Francès perquè puguis disfrutar de les activitats on tu vulguis.

RECICLATGES FORMATIUS

Els nostres guies poden gaudir d’una formació continuada per tal de refrescar les seves tècniques.