Activitats esportives2018-11-22T12:25:30+00:00

ACTIVITATS ESPORTIVES

Actualment disposem de les següents opcions agrupades segons el tipus d’activitat esportiva:

SENDERISME

La nostra oferta es divideix en trekkings de mig dia (de 3 a 5/6 hores aproximadament), pensats per a portar-los a terme en un matí o una tarda; trekkings d’1 dia (de 5/6 hores a 8/9 hores de durada aproximada) pensats per a portar-los a terme en una jornada iniciant l’activitat ben d’hora al matí; i ja per últim, trekkings de varis dies de ruta, genèricament circuits circulars on segons la distància de les etapes s’acostuma a caminar de 6 a 8 hores al dia.

VIES FERRADES

La oferta de vies ferrades es divideix segons el seu grau de dificultat, acaparant públic infantil o adults que es vulguin iniciar en aquest tipus de recorreguts fins a persones amb nivell avançat que vulguin progressar en els seus coneixements.

ESPELEOLOGIA

Les activitats d’aquesta categoria, igual que en el cas de les vies ferrades, també estan classificades segons el seu grau de dificultat i acaparen públic de diferent nivell. Si el que desitgeu és realitzar una activitat totalment formativa d’aquest esport, podeu consultar-nos i adaptarem la nostra sortida al nivell que s’escaigui, essent possible tant la realització de cursos d’iniciació com de nivell avançat d’espeleologia vertical.

ORIENTACIÓ

Un esport i múltiples opcions de realització.

Per els més petits i per tal que s’iniciïn a l’esport de forma adequada hem creat un circuit adaptat en format conte dins el qual aprendran de forma progressiva l’ús del mapa i altres estris amb l’ajuda del tècnic. Per a persones més grans, oferim també, circuits d’orientació d’iniciació allà on els participants desitgin. Al començament de l’activitat el tècnic donarà les quatre premisses bàsiques per a portar-la a terme adequadament.

TIR AMB ARC

Oferim la possibilitat d’iniciar-se en aquest esport de la manera més divertida possible, jugant!

L’activitat que proposem es basa en l’aprenentatge de les tècniques d’ús bàsiques de l’arc i les fletxes i la posada en pràctica en format competitiu mitjançant jocs adaptables a totes les edats.

RAQUETES DE NEU

Des de temps remots les raquetes de neu han estat utilitzades per comerciants, caçadors i tot tipus de persona que hagués de recórrer terrenys nevats.

A l’actualitat, cada vegada més, les persones utilitzen les raquetes per apropar-se a la muntanya en les seves estones d’oci.

L’equip d’Arakatu hem elaborat un seguit de rutes adaptables a tots els nivells, per disfrutar de la neu amb les persones que més estimes.

Valorem les teves propostes!

La nostra oferta d’activitats esportives està oberta a les propostes dels nostres clients.

Vols fer una excursió que no està a la llista? Has vist un article al nostre blog i tens ganes de trepitjar aquella zona amb els teus propis peus? Vols informació de rutes exclusives en algun punt del territori Català i no saps per on començar a buscar?

En qualsevol dels casos descrits pots contactar amb nosaltres i estarem infinitament contents de poder-te ajudar!

ACTIVITATS DESTACADES

Cavalls del Vent - Activitats esportives - Cadí Moixeró

TRAVESSA: CAVALLS DEL VENT

Cingles de Vallcebre - Berguedà - Senderisme

GORGES DE CARANÇÀ