Vols en globus2018-12-19T12:20:24+00:00

VOLS EN GLOBUS

LA IDEA DE VOLAR ÉS CONTEMPLAR EL MATEIX MÓN DES D’UN LLOC DIFERENT!

Inspira l’aire més fresc, emociona’t contemplant paisatges insòlits, empapa’t dels colors de la natura i explora una altra dimensió amb les nostres propostes de vol.

Disfruta de les muntanyes, dels embassaments, dels rius, dels pobles, i és que a més de 2000 metres d’alçada tots ells estan al teu abast.

Gaudeix d’aquesta inoblidable experiència única al nostre territori.

Viu almenys 1 cop a la vida!

PERQUÈ AMB NOSALTRES?

  • Activitat 100% segura

  • Globus al dia de totes les revisions tècniques i de seguretat exigides per l’EASA.

  • Pilots certificats com a comercials per l’Aviació Civil i amb àmplia experiència.

  • Fàcil contractació

PREGUNTES FREQÜENTS

1.- A quina temperatura estarem una vegada a l’aire?

La temperatura una vegada a l’aire es pràcticament la mateixa que a pla de terra. Cal anar equipat amb la roba adequada a la temporada que s’escaigui. Abrigats a l’hivern i protegits del sol a plena època d’estiu.

2.- És necessari sortir tant d’hora?

Al matí l’atmosfera esta mes freda i estable. Amb estable ens referim a calmada i sense vent. Punts clau per a realitzar aquest tipus d’activitat. És molt important ser puntuals a l’hora de començar i estar a punt al lloc de reunió.

3.- Que passa si es donen condicions meteorològiques adverses el dia de l’activitat?

El fet de tenir una activitat de vol contractada implica que poden sorgir imprevistos. I el pitjor imprevist és el temps. Uns dies abans de reservar l’activitat ens posem en contacte amb els clients i realitzem un seguiment exhaustiu de les previsions per evitar el mínim risc.

Possibles casos:

Condicions adverses fins a un dia abans del vol: si el dia abans del vol les condicions meteorològiques són desfavorables per a poder realitzar el vol amb seguretat, l’activitat serà aplaçada per un altre dia.

Condicions adverses no previstes el dia de la sortida: Si abans de sortir les condicions meteorològiques són desfavorables per a la seguretat del vol el mateix pilot podrà desestimar la sortida. En qualsevol cas l’activitat s’aplaçarà per un altre dia.

En cap dels dos casos esmentats el client haurà de pagar els costos de l’activitat.

5.- Quina és l’edat requerida per a poder realitzar un vol?

El vol en globus es tracta d’una activitat segura i sense dificultats, és per aquest motiu que es recomana a tots els públics.

Els nens podran realitzar l’activitat a partir dels 6 anys. I no hi ha límit d’edat per a la gent gran.

6.- És possible determinar els punts de sortida i arribada?

Els globus aerostàtics es desplacen amb les corrents d’aire. Els pilots poden buscar les capes d’aire idònies per desplaçar-se de forma aproximada a una zona; ara bé, és impossible definir un punt exacte d’aterratge. Per aquesta raó també, l’empresa determina poc abans de l’inici de l’activitat el punt exacte de sortida, aquest depèn directament de la zona que es vulgui sobrevolar i de la direcció del vent.